Vores mikrogrønt er lavet ud fra omtanke for økologi og bæredygtighed. Og det kan smages. Vi dyrker hele året rundt og høster på leveringsdagen eller dagen før så at du altid har top kvalitet mikrogrønt i dit køkken.
Herunder finder du vores varer og priser.
Har du en virksomhed som bruger mikrogrønt? Vi glæder os at komme forbi med en gratis smagsprøve og starter pakke!
Daikon-radisen er en vigtig ingrediens i det asiatiske køkken. Den fik sin popularitet gennem sine mange forskellige anvendelser og sunde ingredienser.
Smag: Det friske grønne skud fra Daikon-radisen har en fin skarp radise-smag.
Anvendelse: rå: i salater, på brød, til juice, smoothies, urtkvark, dips eller som en dekoration af dine retter (fantastisk til asiatiske, fisk og kødretter).
Bemærk: Hvis du har en følsom mave, skal du sørge for ikke at spise for meget radise grønt på tom mave.
Botanisk navn: Raphanus sativus longipinnatus
Røde radiser er de første budbringere om foråret i dette land. Med mikrogrøntsager har du nu mulighed for at nyde den friske krydrede smag hele året rundt og ikke længere vente på foråret.
Smag: Det friske skud fra rød radisen har en fin skarp radise smag.
Anvendelse: rå: i salater, på brød, til saftpressning, smoothies, urtekvark, dips eller som dekoration af dine retter.
Botanisk navn: Raphanus sativus
Det friske grønne ærteskud smager bare godt for alle! Det er let at dyrke og meget sundt.
Smag: Det friske grønne ærteskud har en vidunderlig smag for friske sukkerærter. En skarp, saftig bid gør nydelsen perfekt!
Anvendelse: rå: i salat, på brød, til juice eller som dekoration af dine retter; dampet: tilbered svarende til sukkerærter
Botanisk navn: Pisum sativum
Koriander er en af de ældste køkkenurter i verden. Især i Indien, Kina og Egypten har koriander været værdsat i tusinder af år ikke kun for dets søde krydderi, men primært som en lægeplante.
Smag: Koriandergrønt lugter citron-pebret, smager surt og er særligt velegnet som et supplement til asiatiske retter.
Anvendelse: rå: i salater, på brød, til juice, smoothies eller som dekoration af dine retter
Botanisk navn: Koriander sativum
Solsikker ser ikke kun godt ud, men er også noget af det lækreste mikrogrønt der findes.
Smag: Det friske mikrogrønt fra solsikker har en vidunderlig nøddeagtig smag med et let strejf af frisk solsikkeolie. En sprød, saftig bid gør smagen perfekt!
Anvendelse: Rå: i salat, på brød, til juice eller som dekoration af dine retter.
Bemærk: Solsikkegrønt mister sin smukke nøddearoma over tid, så lad den ikke stå for længe!
Botanisk navn: Helianthus annuus
Vi leverer i hele Vendsyssel og Aalborg, vi er dog villige til at køre længere til virksomheder. Vores gård ligger i Østervrå - Nordjylland.
Vi leverer mandag og torsdag.
Skriv til os med dine spørgsmål, vi er åbne for alternative løsninger.